Bekijk wat anderen van ons vinden

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 13 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wij zouden niet kunnen bedenken wat er mankeert aan Casa Emily. Wij kennen het huis al lange tijd en kwamen. 2x over om te logeren bij onze zwager en schoonzuster. Nu hebben we het zelf gehuurd voor drie weken in april ´24 en lieten we onze dochters en een andere schoonzus overkomen.Allen waren net als wij erg enthousiast. Complete inrichting betreffende keuken met apparatuur, gezellige woonkamer met heel veel tv zenders, garage met kluis ( handig om paspoorten e.d. op te bergen) en 3 terrassen waar altijd schaduw, zon of uit de wind gezeten kon worden! En niet te vergeten:ligbedden met kussens en eettafel met 6 stoelen. Dus een prima aanrader ! Nanda en Hans van Marwijk.

Rated 5,0 out of 5
30 april 2024

Boven uitgebreid verklaart.

Hans van Marwijk

Casa Emily is een licht huis, met gezellige terrassen en veel zonnige en schaduwrijke plekken.

Rated 5,0 out of 5
5 maart 2024

Casa Emily is een fijn, comfortabel vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien.

De keuken is goed toegerust. In de woonkamer zijn de stoelen en zitbanken van goede kwaliteit.

De televisie heeft Nederlandse ontvangst. De bedden zijn ook van goede kwaliteit. Er zijn gezellige terrassen rondom het huis, voorzien van goed tuinmeubilair.

De ligging van Casa Emily is plezierig en dichtbij Moraira en de supermarkten.

Wij zijn nu voor de tweede keer een maand in Casa Emily geweest en willen graag elk jaar terugkomen.

Peter en Melanie Castenmiller

Wat een heerlijke plek!

Rated 5,0 out of 5
29 november 2023

We hebben 4 weken mogen verblijven in de prachtige Casa Emily. Werkelijk alles klopte, de hartelijke ontvangst door de beheerder, het prachtige huis dat van alle gemakken is voorzien en een heerlijk terras. Helaas wat te koud om te zwemmen, want dat hadden we graag gedaan in dat mooie zwembad.

De foto’s doen ook absoluut recht aan het huis, niets is mooier voorgesteld, dus je hoeft niet bang te zijn dat het tegenvalt.

We bevelen deze casa dan ook van harte aan!

Jack

Heerlijke week

Rated 5,0 out of 5
26 november 2023

Erg fijne week gehad in Casa Emily, een mooi huis met een heel fijn groot overdekt terras waar je ook in de avonden in oktober heerlijk zit.

Ellen Alexander

Wat een luxe!

Rated 5,0 out of 5
20 november 2023

Wat een fantastische bungalow om hier vakantie te kunnen vieren. Zeer ruime vertrekken met een mooie styling en sfeervolle verlichting. Een groot eigen zwembad! En zelfs 4 terrassen om te genieten van je ontbijt, kop koffie of je diner met een wijds uitzicht op de mooie omgeving. Het gezellige Moraira ligt nabij!

Robert en Ton

Schrijf een review