De keuken

De volledig ingerichte keuken is o.a. voorzien van een gasfornuis met wokbrander, koffiezetapparaat, nespresso apparaat, heteluchtoven, vaatwasser, koelkast met vriesladen, magnetron. Een BBQ is ook aanwezig.

aansluitend aan de keuken is ook nog een overdekt terras met een grote houten tafel en comfortabele stoelen.  Vanaf hier kunt u genieten van het leven op het zonneterras met de ligstoelen en het leven in en rond het zwembad. Het zwembad is uitgerust met verlichting en samen met de terras- en tuinverlichting geeft dat in de avond een gezellige en romantische sfeer. Dit terras is voorzien van terrasverwarming. Heerlijk voor de avonden in het voor- en najaar.

Het zwembad 9 x 4,5 m heeft een brede inpandige trap voorzien van een chromen beugel voor een gemakkelijke toegang in het zwembad voor zowel jong als oud. Het zwembad is omgeven door een prachtige tuin met grootte palmbomen en ruime zonnen terrassen. Een of twee keer per week komt de zwembadman het zwembad schoonmaken en controleren. Natuurlijk ontbreekt de extra buiten douche niet.