Moraira, groene oase aan de Costa Blanca

Moraira is een uitstekend startpunt voor wandelen, racefietsen E-biken en mountainbiken. Fietsen kunnen ter plaatse worden gehuurd bij een Nederlandse eigenaar, hij is gespecialiseerd in het begeleiden van  kleine groepen. Tijdens het fietsen kunt u genieten van een exclusieve vakantie.

Moraira is ook een uitstekend startpunt voor vele interessante excursies in de omgeving zoals het grote themapark Terra Mitica, Terra Natura (dieren waterpark), Mundomar (zee wereld, waaronder dolfijnen), Aqua Natura (waterpark), een tochtje  naar de Jalon Vallei met zijn beroemde Nerja Donkey Sanctuary of de watervallen van Callosa of een mooie rit door de bergen naar Guadalest. In de villa hebben wij voor u een map met informatie over tochten en bezienswaardigheden in de omgeving

Moraira is gelegen in een prachtige baai aan het einde van een vallei en heeft zich ontwikkeld van een klein vissersdorp tot een aantrekkelijke en charmant resort.  Moraira heeft een uitgebreide en moderne jachthaven met een Club Nautico met veel ligplaatsen voorzien van  water en elektriciteit

Er zijn diverse golfbanen in de directe omgeving; < Golf Club Ifach, Moraira, 2 km, 9 holes> <Javea Golf Club, 4 km, 9 holes> < Golf Club La Sella, Denia, 20 km, 27 holes (3 banen)> < Golfclub Oliva, 35 km, 18 holes> < Don Cayo golfclub, Altea, 20 km 9 holes > < Bonalba Golf Club, Mutxamiel 70 km, 18 holes > < Golfclub San Juan, 70 km, 18 holes > <Golfclub El Saler, Valencia 100 km, 18 holes > < Golfclub Oliva, 35 km, 18 holes> < Las Rejas Benidorm 35 km, 9 holes> < Villaitana Golf Benidorm/Terra Mítica 40 km 36 holes (2 banen).

In de villa hebben wij voor u een map met informatie over bezienswaardigheden of tochten in de omgeving. Voor overwinteraars is er een Nederlandse club.

Moraira is te bereiken met het vliegtuig via de luchthavens van Alicante en Valencia. Of met de auto via de snelweg AP7 welke dicht langs Moraira loopt. Het laatste deel van de reis kunt u genieten van al het natuurschoon dat deze kust te bieden heeft, met zijn uitgestrekte sinaasappelplantages, amandel boomgaarden en wijngaarden met zoete, witte druiven Hoe dan ook, u kunt het zelf zien.